,
HIKVISION DS-2CE72DFT-F-2MP-3.6mm

HIKVISION DS-2CE72DFT-F-2MP-3.6mm

HikVision DS-2CE72DFT-F-3.6mm-2 megapiksela dome kamera

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

8.398,80 RSD

Na lageru

HikVision kamera DS-2CE76D3T-ITMF-ColorVu je kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne ostrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim CMOS cipom, kvalitetnom elektronikom i odlicnom zavrsnom obradom kucista. Objektiv ovog modela je 3.6 mm. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od najčešćih i najprodavanijih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od HikVision DVR snimaca iz nase ponude. Ova kamera uvek snima u boji cak i nocu.

Model kamere:DS-2CE72DFT-F-2MP
Tip:Dome-spoljasnja
Materijal:Aluminijum
Lens – socivo:3.6 mm
Sistem:PAL/NTSC
Podrzani sistemi:CVI/AHD/TVI/CVBS
Frame rate:25/50 fps
Rezolucija senzora:1920(H) × 1080(V), 2MP
Tip senzora:CMOS
IP zastita:IP 67
Dimenzije:89.47 mm × 68.2 mm
Domet IC dioda:Maksimalno 20 m
Garancija:24 meseca

 

Tehnički list HikVision DS-2CE72DFT-F kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

HikVision

HikVision je vodeći svetski dobavljač IoT rešenja sa osnovnom kompetencijom za video. Sa širokom i visoko kvalifikovanom radnom snagom za istraživanje i razvoj, HikVision proizvodi čitav niz sveobuhvatnih proizvoda i rešenja za širok spektar veoma zahtevnih tržišta. Pored industrije sigurnosih kamera, HikVision proširuje svoju proiyvodnju na tehnologiju pametnih kuća, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroniku kako bi postigao svoju dugoročnu viziju. HikVision proizvodi takođe pružaju moćnu poslovnu inteligenciju za krajnje korisnike, što može da omogući efikasnije poslovanje i veći komercijalni uspeh. HikVision je jedan od dva najpoznatija i najzastupljenija CCTV brenda u Srbiji. Kao takvi, uspostavili smo sveobuhvatan sistem upravljanja kako bismo temeljito pregledali kvalitet svih materijala koji se koriste u našem hardveru. Takođe smo implementirali efikasne procese u odabiru i sertifikaciji naših dobavljača.
HIKVISION DS-2CE72DFT-F-2MP-3.6mm
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HIKVISION DS-2CE72DFT-F-2MP-3.6mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.