,
Dahua logo

DAHUA IPC-K22-2MP-2.8mm

DAHUA IPC-K22-2.8mm-2 megapiksela cube kamera

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

7.198,80 RSD

Na lageru

- +

Dahua kamera IPC-K22 je IP kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim CMOS čipom, kvalitetnom elektronikom i odličnom zavrsnom obradom kucista. Ovaj model kamere ima objektiv 2.8 mm i ne može se zumirati slika. Ovaj model kamere je potpuno samostalan i za snimanje i pregled događaja nije potreban DVR. Ovaj model kamere koristi SD karticu za skladištenje zapisa. Poseduje mikrofon i zvučnik pa je moguća i dvosmerna komunikacija putem aplikacije. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovaj model je na žalost namenjen samo za ugradnju unutra i nije vodootporan.

Model kamere: IPC-K22 IR 2MP
Tip: Cube-unutrašnja
Materijal: Plastika
Lens-sočivo: 2.8 mm
Sistem: PAL/NTSC
Podrzani protokoli: HTTP; TCP; ARP; RTSP; RTP; UDP; RTCP; SMTP; FTP; DHCP; DNS; IPv4/v6; QoS; NTP
Frame rate: 25/30 fps
Rezolucija senzora: 1920(H) × 1080(V), 2MP
Tip senzora: CMOS
Dimenzije kamere bez nosača: 100 mm × 64 mm × 34.4 mm
Dimenzije kamere sa nosačem: 128 mm × 90.5 mm × 79 mm
Dodatno: Ugrađen mikrofon i zvučnik
Domet IC dioda: Maksimalno 10 m
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list Dahua IPC-K22 kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona. Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge. Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA IPC-K22-2MP-2.8mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.