,
Dahua logo

DAHUA IPC-HFW1235S-W-2MP-2.8mm

DAHUA IPC-HFW1235S-W-2.8mm-2 megapiksela bullet kamera

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

9.598,80 RSD

Na lageru

Dahua kamera IPC-HFW1235S-W je IP kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim CMOS čipom, kvalitetnom elektronikom i odličnom završnom obradom kućišta. Ovaj model kamere ima objektiv 2.8 mm i ne može se zumirati slika, bez gubitka kvaliteta slike. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od najprodavanijih IP modela i lako se kombinuje sa drugim DVR odnosno NVR uređajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua NVR snimača iz naše ponude. Ovaj model kamere poseduje i Micro SD slot na kome je moguće ugraditi Micro SD karticu na kojoj se čuva zapis. Takođe ova kamera se može povezati sa NVR uređajem i bežično putem Wifi mreže.

Model kamere:IPC-HFW1235S-W 2MP
Tip:Bullet-spoljašnja
Materijal:Aluminijum+plastika
Lens-sočivo:2.8 mm
Video kompresija:H.265; H.264; H.264H; H.264B; MJPEG
Podržani protokoli:HTTP; TCP; ARP; RTSP; RTP; UDP; RTCP; SMTP; FTP;DHCP; DNS; IPv4/v6; QoS; NTP
Frame rate:25/30 fps
Skladištenje podataka:FTP; SFTP; Micro SD card (256 G); NAS
Rezolucija senzora:1920 (H) × 1080 (V), 2MP
Tip senzora:CMOS
IP zaštita:IP 67
Dimenzije:164.9 mm × 70 mm × 125.2 mm
Domet IC dioda:Maksimalno 30 m
Garancija:24 meseca

 

Tehnički list Dahua DAHUA-IPC-HFW1235S-W kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. - Dahua Technology je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona. Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge. Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA IPC-HFW1235S-W-2MP-2.8mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.