,
Dahua logo

DAHUA HAC-HDW1500T-Z-A-5MP

DAHUA HAC-HDW1500T-Z-A-5 megapiksela dome kamera

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

9.393,60 RSD

Na lageru

- +

Dahua kamera HAC-HDW1500T-Z-A je kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim CMOS čipom, kvalitetnom elektronikom i odličnom završnom obradom kućišta. Ovaj model kamere je varifokalan i može se zumirati slika softwerski tj preko aplikacije. Nakon zumiranja, kamera automatski izoštrava sliku. Ovaj model kamere poseduje i mikrofon. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od najprodavanijih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimača serije XVR iz naše ponude.

Model kamere: HAC-HDW1500T-Z-A 5MP
Tip: Dome-spoljašnja
Materijal: Aluminijum
Lens-sočivo: 2.7 mm~12 mm
Sistem: PAL/NTSC
Podržani sistemi: CVI/AHD/TVI/CVBS
Frame rate: 25/30 fps
Rezolucija senzora: 2880 (H) × 1620 (V), 5MP
Tip senzora: CMOS
IP zastita: IP 67
Dimenzije: 122 mm × 122 mm x 104 mm
Domet IC dioda: Maksimalno 60 m
Dodatno: Varifokalna-motorizovani zum
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list Dahua HAC-HDW1500T-Z-A kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd.-Dahua Technology je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona. Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge. Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA HAC-HDW1500T-Z-A-5MP”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.