, ,
HikVision logo

HikVision POE 4-portni 10/100Mb switch

( 1 recenzija korisnika )

HikVision DS-3E0105P-E/M(B), POE 4-portni 10/100Mb switch

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

5.278,80 RSD

Na lageru

- +

HikVision 4-portni 10/100Mb POE switch adapter. Model DS-3E0105P-E/M(B) je kompaktni switch malih dimenzija, idelalan za napajanje IP kamera u video nadzoru, gde se kamere napajaju preko UTP kabla. Omogućava 4*10/100Mbps PoE portovi i 1*100 Mbps uplink port. Proizvod je opremljen sa dva načina prenosa (Default/Extend), kojima upravljamo preko prekidača. Ne zahteva nikako programiranje, niti instalaciju. Poseduje LED indikaciju za svaki port na gornjoj strani uređaja. Prodaje se u kompletu sa ispravljačem. Ponudu patch kablova CAT5E i CAT6, za povezivanje switcha sa vašim ruterom ili DVR uređajem pogledajte ovde. Link ka stranici proizvođača za ovaj proizvod pogledajte ovde.

Model: DS-3E0105P-E/M(B)
Materijal: Metalno kućište
Napon za napajanje uređaja: DC 48V
Maksimalna potrošnja: 38W
Mrežni standardi: IEEE802.3af (PoE), IEEE802.3at (PoE+), Hi-PoE
Tip switch-a: Neupravljivi
Radna temperatura: -10°C to 55°C
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad sa ispravljačem 48V
Dimenzije: 105 mm × 27.6 mm × 83.1 mm
Garancija: 24 meseca

 

Kompletno korisničko uputstvo za DS-3E0105P-E/M(B) POE switch

Preuzmi

Proizvođač

HikVision

HikVision je vodeći svetski dobavljač IoT rešenja sa osnovnom kompetencijom za video. Sa širokom i visoko kvalifikovanom radnom snagom za istraživanje i razvoj, HikVision proizvodi čitav niz sveobuhvatnih proizvoda i rešenja za širok spektar veoma zahtevnih tržišta. Pored industrije sigurnosih kamera, HikVision proširuje svoju proiyvodnju na tehnologiju pametnih kuća, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroniku kako bi postigao svoju dugoročnu viziju. HikVision proizvodi takođe pružaju moćnu poslovnu inteligenciju za krajnje korisnike, što može da omogući efikasnije poslovanje i veći komercijalni uspeh. HikVision je jedan od dva najpoznatija i najzastupljenija CCTV brenda u Srbiji. Kao takvi, uspostavili smo sveobuhvatan sistem upravljanja kako bismo temeljito pregledali kvalitet svih materijala koji se koriste u našem hardveru. Takođe smo implementirali efikasne procese u odabiru i sertifikaciji naših dobavljača.

HikVision logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Pancic Jovan

    Odlican POE switch. Kada ce ponovo biti na popustu sa 35% popusta?

    Pancic Jovan