, ,
Western Digital logo

HDD za DVR WD 500 GB

HDD za DVR WD Purple 500 GB

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

2.278,80 RSD

Na lageru

WD – Western digital HDD diskov su napravljeni za neprekidan 24/7 rad, tokom citave godine. Specijalana All Frame tehnologija dozvoljava prekrojavanje i premestanje snimljenog video sadrzaja bez ikakve bojazni od gubitaka ili ostecenja. Takodje koristeci All Frame tehnologiju, gubitak podataka, pikselizacija i smetnje na snimku su gotovo nemoguce. WD hard diskovi su opremljeni da iznova i iznova trpe snimanje i do 64 kamera u jednom sistemu. U zavisnosti od broja kamera, njihove rezolucije i nacina snimanja, ovaj hard disk moze da sacuva i do 30 dana video zapisa.

Model:WD5000AVVS
Dimenzije:3.5 Inca
Kapacitet:500 Gigabajta
Namena:Za video nadzor-DVR
Interni kes:8 Megabajta
Brzina:IntelliPower
Radna temperatura:od 0 do 65 C
Potrosnja pri citanju/pisanju:4.1 W
Buka u praznom hodu:21 dB
Garancija:24 meseca

 

Tehnički list WD HDD WD5000AVVS

Preuzmi

Proizvođač

Western Digital

Western Digital je već dugo na čelu inovacija koje menjaju igru. Od pronalaska prvog tvrdog diska (HDD) do skorašnjeg napretka u 3D NAND-u, naše putovanje inovacija i dalje nadahnjuje one koji se usude razmišljati o mogućnostima podataka. Uspevamo u snazi i potencijalu različitosti. Kao globalna kompanija, verujemo da je najefikasniji način da se obuhvati raznolikost naših kupaca i zajednica ogledalo iznutra. Verujemo da spajanje različitih perspektiva daje najbolje rezultate za naše zaposlene, kompaniju, kupce i svet oko nas. Posvećeni smo inkluzivnom okruženju u kojem svaki pojedinac može napredovati kroz osećaj pripadnosti, poštovanja i doprinosa. VD Purple ™ nadzorna memorija sadrži ekskluzivnu AllFrame ™ tehnologiju Western Digital-a, tako da možete sa sigurnošću kreirati bezbednosni sistem prilagođen potrebama vašeg poslovanja. AllFrame tehnologija poboljšava ATA striming, pomažući u smanjenju grešaka, pikselacije i ostalih video prekida koji se mogu dogoditi u sistemu za snimanje video zapisa.

Western Digital logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDD za DVR WD 500 GB”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.