, ,
Western Digital logo

HDD za DVR WD 1000 GB

HDD za DVR WD Green intelli power 1000 GB

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

4.558,80 RSD

Na lageru

- +

WD-Western digital HDD diskov su napravljeni za neprekidan 24/7 rad, tokom citave godine. Specijalana All Frame tehnologija dozvoljava prekrojavanje i premestanje snimljenog video sadrzaja bez ikakve bojazni od gubitaka ili ostecenja. Takodje koristeci All Frame tehnologiju, gubitak podataka, pikselizacija i smetnje na snimku su gotovo nemoguce. WD hard diskovi su opremljeni da iznova i iznova trpe snimanje i do 64 kamera u jednom sistemu. U zavisnosti od broja kamera, njihove rezolucije i nacina snimanja, ovaj hard disk moze da sacuva i do 30 dana video zapisa.

Model: WD10EURX
Dimenzije: 3.5 Inca
Kapacitet: 1000 Gigabajta
Namena: Za video nadzor-DVR
Interni kes: 64 Megabajta
Brzina: IntelliPower
Radna temperatura: od 0 do 65 C
Potrosnja pri citanju/pisanju: 5.3 W
Buka u praznom hodu: 24 dB
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list za WD HDD WD10EURX Green intelli power

Preuzmi

Proizvođač

Western Digital

Western Digital je već dugo na čelu inovacija koje menjaju igru. Od pronalaska prvog tvrdog diska (HDD) do skorašnjeg napretka u 3D NAND-u, naše putovanje inovacija i dalje nadahnjuje one koji se usude razmišljati o mogućnostima podataka. Uspevamo u snazi i potencijalu različitosti. Kao globalna kompanija, verujemo da je najefikasniji način da se obuhvati raznolikost naših kupaca i zajednica ogledalo iznutra. Verujemo da spajanje različitih perspektiva daje najbolje rezultate za naše zaposlene, kompaniju, kupce i svet oko nas. Posvećeni smo inkluzivnom okruženju u kojem svaki pojedinac može napredovati kroz osećaj pripadnosti, poštovanja i doprinosa. VD Purple ™ nadzorna memorija sadrži ekskluzivnu AllFrame ™ tehnologiju Western Digital-a, tako da možete sa sigurnošću kreirati bezbednosni sistem prilagođen potrebama vašeg poslovanja. AllFrame tehnologija poboljšava ATA striming, pomažući u smanjenju grešaka, pikselacije i ostalih video prekida koji se mogu dogoditi u sistemu za snimanje video zapisa.

Western Digital logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDD za DVR WD 1000 GB”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.