, ,
Toshiba logo

HDD za DVR Toshiba RED 3 TB

HDD za DVR Toshiba RED 3 TB

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

8.830,80 RSD

Na lageru

- +

TOSHIBA HDD diskovi serije RED su napravljeni za neprekidan 24/7 rad, tokom citave godine. U odnosu na WD purple seriju imaju brzi pristup zapisu, malo su bucniji i trose svega 1W vise. Dvostepeni aktuator serije P300, dostupan u modelima 2 TB i 3 TB, poboljšava tačnost pozicioniranja, zanemarujući efekte pri poravnanju puta koji mogu izazvati vibracije. Ovaj dizajn omogućava precizniju, bržu brzinu čitanja i pisanja i trenutni pristup vašim podacima. U zavisnosti od broja kamera, njihove rezolucije i nacina snimanja, ovaj hard disk moze da sacuva i do 60 dana video zapisa.

Model: PC P300
Dimenzije: 3.5 Inca
Kapacitet: 3 Terabajta
Namena: Za video nadzor-DVR
Interni kes: 64 Megabajta
Brzina: 7200 RPM
Radna temperatura: od 0 do 65 C
Potrosnja pri citanju/pisanju: 5.8 W
Buka u praznom hodu: 27 dB
Garancija: 24 meseca

 

Tehnički list TOSHIBA HDD PC P300 serije

Preuzmi

Proizvođač

Toshiba

Osnovana 1965. godine, Toshiba America, Inc. (TAI) je predstavništvo tokijske korporacije sa sedištem u Tokiju i holding kompanije pet kompanija koje posluju u Toshibi, a koje nude širok spektar proizvoda i rešenja za stambeni, komercijalni i industrijski sektor. Broj zaposlenih je oko 6.600 (podatak iz jula 2018.). Kompanijska tržišta potrošača čine trgovci, preduzeća, opštine, komunalna preduzeća, univerziteti, preduzeća i drugi proizvođači visokih tehnologija. Pet kompanija, koje su zajedno sa TAI-om poznate pod nazivom Toshiba America Group, su Toshiba America Electronic Components, Inc. (Semiconductor and storage rešenja), Toshiba America Energy Sistems Corporation (rešenja za proizvodnju električne energije), Toshiba America Information Sistems, Inc. (IOT i rešenja), Toshiba International Corporation (industrijska, energetska elektronika i rešenja za prenos i distribuciju) i Toshiba America Research, Inc. ( R&D) . Proizvodni objekati se nalaze u Mitchellu, Južnoj Dakoti, gde proizvode toner za fotokopir uređaje. U Houstonu u Teksasu, TIC ima pogon gde proizvode pogonske motore visokih performansi za hibridna električna vozila (HEV), plug-in hibridna električna vozila (PHEV) i električna vozila (EV) zajedno sa motorima i pogonima. za industrijsku primenu. Sponzorisano od strane Toshibe i pod upravljanjem Nacionalnog udruženja nastavnika nauke, Toshiba / NSTA EkploraVision je najveće svetsko naučno takmičenje za studente K-12. Od 1992. godine program EkploraVision dodelio je više od 5,5 miliona dolara (vrednost dospeća) blizu blizu 400 000 učesnika. Svake godine se dobijaju do 240.000 dolara (vrednost dospeća) u štednim obveznicama i Toshibinim proizvodima.

Toshiba logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HDD za DVR Toshiba RED 3 TB”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.