-14%
,
Dahua logo

DAHUA komplet za video nadzor 9

DAHUA komplet br.9 za video nadzor sa 4 dome kamere od 5Mp serije Full-color

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

39.770,40 RSD 46.082,40 RSD

Na lageru

- +

Dahua komplet za video nadzor serije Full-color. Komplet br. 9 sadrži sve što vam je neophodno za jedan kompletan sistem video nadzora za Vaš dom ili lokal. U kompletu dobijate 4 Dahua kamere HAC-HDW1509T-A 5MP sa 3.6 mm sočivom, 1 Dahua DVR XVR5104HS-I2 koji podržava do 4 kamere od 2MP i 1 hard disk proizvođača Western Digital Purple serije veličine 1TB. Takođe u kompletu dobijate i napajanje za kamere od 12V 5A sa razdelnikom napajanja 1/4, 100 metara koaksijalnog RG59+2*0,75mm2 kabla i komplet konektora za napajanje i BNC konektora za 4 kamere. Za montažu i instalaciju ovog kompleta nisu vam potrebna nikakva klešta niti instalaterski alat, već samo jedan krstasti šrafciger i sečice. Kamere iz ove ponude su otporne na zapljuskivanje vode, pa ih po želji možete montirati unutra ili spolja. Ove kamere poseduju i IC diode tako da je i snimanje u mraku takođe moguće.

Model kamere: HAC-HDW1509T-A-5MP-kom 4
Tip kamere: Dome-spoljašnja
Model DVR-a: Dahua XVR5104HS-I2-kom 1
Lens-socivo: 3.6 mm
Hard disk: Western Digital Purple-kom 1
Kapacitet HDD-a: 1 Terabajt
Napajanje: 12V 5A-plastično-kom 1
Razdelnik napajanja: 1 na 4-kom 1
Koaksijalni kabl: RG59+2×0.75mm CCA-100 metara
Konektori BNC Model BNC L 106-kom 8
Konektori napajanja: DG01 i DG02-po 4 kom
Domet IC dioda: Maksimalno 40 m
Dodatno: Kamere poseduju mikrofon
Garancija: 24 meseca

 

Proizvođač

Dahua

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd.-Dahua Technology je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona. Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge. Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA komplet za video nadzor 9”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.