,
Uni-t-logo

Unimer UNI-UT 890C sa sondom

Unimer UNI-UT 890C, sa pipalicama i temperaturnom sondom

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

4.678,80 RSD

Na lageru

- +

Unimer UNI-T UT 890C serije sa pipalicama i temperaturnom sondom u kompletu. Ovaj model redefiniše standarde performansi za početni nivo digitalne tehnologije. Robusan izgled i kvalitetna izrada osigurava da ovi proizvodi mogu izdržati pad i sa 2 metra. Na preglednom LCD ekranu se ispisuju svi parametri. Ova serija osigurava da korisnici mogu bezbedno raditi u okruženju CAT Ⅱ 1000V/CAT III 600V. Još neke od prednosti su: Jasan LCD ekran, udoban zaštitni poklopac sa žlebom za kačenje test kabla, precizna zaštita, glasan zvuk zujalice, ergonomski dizajn, jedinstvena funkcija testiranja baterije: Prikazuje „dobro“, „nisko“ i „loše“. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod pogledajte ovde. Za više detalja o unimeru UNI-T UT 890C pogledajte tehnički list ispod tabele ili kliknite ovde.

Model: UNI-UT 890C
Materijal: Plastika
Pakovanje: Uređaj sa pipalicama i temperaturnom sondom
DC voltage (V): 600mV/6V/60V/600V/1000V
AC voltage (V): 6V/60V/600V/750V
Temperaturna merenja: -40℃~1000℃
Napajanje: Dve baterije od 1.5V
Dimenzije: 183 mm × 88 mm × 56 mm
Garancija: 12 meseci

 

Tehnički list UNI-UT 890C unimera sa sondom

Preuzmi

Proizvođač

UNI-T

Uni-Trend Technology (China) Co., Ltd. je jedan od poznatih provajdera rešenja za testiranje i merenje u Aziji. Uni-Trend je kompanija sa sertifikatom ISO9001 i ISO14001, sa T&M proizvodima koji ispunjavaju sertifikate uključujući CE, ETL, UL, GS itd.

Sa centrima za istraživanje i razvoj u Chengdu-u i Dongguan-u, Uni-Trend je sposoban da proizvodi inovativne, pouzdane, bezbedne za upotrebu i prilagođene korisnicima T&M proizvode. Uni-Trend je uspostavio saradnju sa partnerima u preko 80 zemalja u distribuciji proizvoda i usluga. Sa proizvodima koji zadovoljavaju industrijske standarde, Uni-Trend je u stanju da u potpunosti zadovolji zahteve proizvoda iz celog sveta.

Uni-t-logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Unimer UNI-UT 890C sa sondom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.