, ,
BPU logo

Kratkospojnik za povezivanje baterija-manji

Kratkospojnik za povezivanje baterija-manji sa kapicama za šraf M10

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

238,80 RSD

Na lageru

- +

Kratkospojnik za povezivanje dve ili više baterija ili ćelija redno ili paralelno. Pri kupovini obratite pažnju na razmak rupa pošto su kod nekih modela baterija terminali udaljeni suviše daleko pa ovaj model kratkospojnika nije odgovarajuć. Takođe obratite pažnju da veličina otvora odgovara šrafu koji je na bateriji

Model kratkospojnika: Manji sa otvorima
Materijal: Prohromska pločica
Dužina kratkospojnika: 110 mm
Razmak između centara otvora: 85 mm
Prečnik otvora: 5 mm
Garancija: Ne podleze garanciji

 

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kratkospojnik za povezivanje baterija-manji”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.