,
BPU logo

Zastitna kapica za kleme akumulatora

Zastitna kapica za kleme akumulatora – silikonska, par

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

108,00 RSD

Na lageru

Zastitne kapice za stub ( konektor ) akumulatora. Kapice su izradjene od silikonske gume odlicnih izolacionih osobina i izdrzljivosti. Dizajn u obliku kapice sa prirubnicom za kabl. Prodaju se u paru, u crvenoj i crnoj boji za svaki konektor po jedan. Kapica odgovara i savrseno pristaje kako na stubice olovnih akumulatora za automobile tako i za olovne VRLA AGM ili GEL akumulatore.

Model: Kapica silikonska – PAR
Materijal: Silikonska guma
Boja: Crvena i Crna
Pakovanje: 1 Par

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Zastitna kapica za kleme akumulatora”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.