,
BPU logo

Klema za akumulator

Mesingana klema za akumulator – jedan par – za plus i minus

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

180,00 RSD

Nema na lageru

Mesingani konektor – klema. Prodaju se u paru, jedan komad za pozitivni i jedan komad za negativni terminal. Upotrebljavaju se kod spajanja BPU Long UPS, BPS invertera ili drugih uredjaja na akumulator od automobila. Izvorno na svim BPU i BPS uredjajima konekcija sa baterijom je izvedena u vidu papucice tj za montazu na sraf, pa je za konekciju sa akumulatorom od automobila potrebno koristiti ovaj prelaz.

Model: Klema za konekciju na auto akumulator
Materijal konektora: Mesing
Pakovanje: Jedan par
Konekcija: Pomocu srafova
Unutrasnji otvor za kleme:  Pozitivna klema – 18mm, negativna klema 16mm

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Klema za akumulator”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.