,
Ulica Solar logo

Fleksibilni solarni panel 150W 12V monokristalni savitljivi


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 150W 12V savitljivi

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

16.558,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Fleksibilni monokristalni solarni panel 150W 12V (savitljivi). Fleksibilni Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 4 bus bara vodeceg proizvodjaca Ulica Solar LTD. Proizvodjac garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajuci tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodju elektricne energije upijajuci besplatne Sunceve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem celija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvodjac u proizvodnji odredjuje da li ce napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju moze se koristiti direktno preko kontrolera ili pretvarajuci ga na 230V pomocu invertera. Ovaj savitljivi solarni panel debeo je svega 3 mm i poseduje kutiju sa diodom i kablovima za povezivanje sa prednje strane sto ga cini izuzetno pogodnim za montazu. Takodje panel poseduje i osam rupica sa nitnama za dodatno ojacavanje. Solarni fotonaponski paneli takodje se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od komponenti samog sistema. Vise podataka o ovom panelu u tabeli nize

Tip panela: Monokristalni-Savitljivi
Snaga panela: 150 W
Dimenzije (DxSxV): 1460 x 670 x 3 mm
Napon pri opterećenju: 18.0 V
Struja pri opterećenju: 8.33 A
Napon bez opterećenja: 21.5 V
Klasa panela: A klasa
Konektor: MC 4-duzina kabla 90 cm
Garancija: 24 meseca

 

Proizvođač

Ulica Solar

Jedan od vodećih proizvođača solarnih ćelija i panela, Ningbo ULICA SOLAR science and technology Co.,LTD Kompanija je osnovana avgusta 2005. godine od strane Shanshan Group koja važi za jednu od najboljih 500 preduzeća u Kini. Ningbo Ulica Solar Science & Technology Co. LTD je profesionalni proizvođač specijalizovan za proizvodnju solarnih ćelija, solarnih modula i pružanje usluga integracije solarnih sistema u Kini. Ovaj proizvođač ima predan i jedinstven tim, uključujući tehničke stručnjake, doktore nauka i viših inženjera u oblasti solarne energije. Kompanija se nalazi na odličnom logističkom mestu i povezana je sa svim većim saobraćajnicama. Fotonaponski solarni paneli ovog proizvođača su izrađeni po najvišim standardima isključivo u A klasi. Povezivanje solarnih ćelija sa 4 bus bara je već na zalasku dok je sadašnji standard 5 bus bara i više.

Ulica Solar logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Fleksibilni solarni panel 150W 12V monokristalni savitljivi”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.