,
Solarni panel 300W-24V, monokristalni SF

Solarni panel 300W-24V, monokristalni SF

( 1 recenzija korisnika )

Monokristalni fotonaponski solarni panel 300W-24V Shinefar solar

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

16.188,00 RSD

Na lageru

- +

Monokristalni fotonaponski solarni panel 300W-24V. Polikristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 6 bus bara jednog od 10 vodećih proizvodjaca Shinefar Group Co. LTD. Proizvodjac garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajuci tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodju elektricne energije upijajuci besplatne Sunceve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem celija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvodjac u proizvodnji odredjuje da li ce napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju može se koristiti direktno preko kontrolera i baterije ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od kontrolera i ostalih komponenti samog sistema. Više podataka o ovom panelu pogledajte u tabeli niže:

Tip panela: Monokristalni
Snaga panela: 300 W
Dimenzije (DxSxV): 1640 x 992 x 35 mm
Napon pri opterećenju: 32.4 V
Struja pri opterećenju: 9.26 A
Napon bez opterećenja: 39.5 V
Klasa panela: A+ klasa
Konektor: MC 4-duzina kabla 90 cm
Garancija: 24 meseca

Više informacija o sertifikatima proizvođača Shinefar Group Co. LTD pogledajte ovde.

Tehnički list Polikristalnog panela SF-6M-300W

Preuzmi

Proizvođač

Shinefar solar

Shinefar solar (Shinefar Group Co. LTD), proizvođač solarnih panela je u industriji fotonaponskih panela već 15 godina tj od 2005. godine. Shinefar solar prezentuje svoje poslovanje kupcima sa idejom o integritetu i kvalitetnom uslugom, što je rezultovalo dobijanju velikog broja lojalnih kupaca širom sveta. Godišnji proizvodni kapacitet kompanije Shinefar je 600MW sa konstantnoim porastom iy godine u godinu, svaki solarni panel koji obezbeđuje Shinefar proizvodi se u potpuno automatizovanim linijama za montažu. Svaki solarni panel testiran je 4 puta, a oni neispravni biće uklonjeni sa trake još u radionici. Shinefar nudi 10-godišnju garanciju proizvoda i 25-godišnju garanciju za vrhunsku snagu za svoj solarni panel, linerano opadajući tokom godina do 80% deklarisane snage. Pored toga, sa profesionalnim tehničkim timom, Shinefar je u mogućnosti da kupcima obezbedi standardne solarne module, velike veličine solarnih modula, moduli ploča sa pola ćelije i modul sa dvostrukim staklom, kao i dizajn i instalaciju solarnih projekata i nadmetanje i finansiranje fotonaponskih projekata u zemlji i inostranstvu. . Do sada je Shinefar završio mnoštvo fotonaponskih projekata u kontinentalnoj Kini. Shinefar solarni paneli uglavnom se prodaju u Ukrajini, Južnoj Americi, Japanu, Južnoj Koreji, Evropi, Maroku i drugim profesionalnim tržištima. Prijatelji iz svih slojeva života mogu da posete Shinefar radi tehničke razmene i poslovnih pregovora. Shinefar se iskreno nada da će sarađivati sa svima vama da stvorite bolju budućnost.

Solarni panel 300W-24V, monokristalni SF
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Vasko

    Izuzetan panel. Daje vise nego sto pise. Prezadovoljan sam

    Vasko