-10%
,
BPS logo

Solarni fotonaponski komplet 3

( 2 recenzije korisnika )

Solarni fotonaponski off grid komplet 3 polikristalni 24V-230V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

60.955,20 RSD 67.728,00 RSD

Na lageru

- +

Solarni fotonaponski komplet za proizvodnju elektricne energije. Komplet broj 3, sadrzi sve potrebne komponente za napajanje manjeg objekta sa minimalnim potrosacima preko vikenda. Nazivni napon ovog kompleta je 24V. Komplet sadrzi dva Polikristalna solarna panela 160W, DC struju iz panela koja se proizvede prolazi kroz kontroler solarnog punjenja Epever LS2024AU komada 1. Akumulirana energija se smesta u dve baterije proizvodjaca MHB MM75-12 kapaciteta 150Ah. Uz ovaj solarni komplet dobijate i jedan par MC4 konektora za povezivanje panela sa kontrolerom kao i kratku vezu za povezivanje baterija na red. Od potrosaca koje ovaj sistem moze da opsluzi su: Manji frizider A klase, LCD ili LED televizor, LED osvetljenje, laptop racunar, punjace za mobilni telefon, radio i druge potrosace male angazovane snage. Sve gore napisano vazi iskljucivo u letnjem periodu. Pre montaze potrebno je kupiti kabl od 6mm2 kojim povezujete panele sa kontrolerom i baterije sa kontrolerom. Pokusajte da kablovi budu sto kraci jer DC struja ima vece gubitke na duzim relacijama. Inverter i baterija se povezuju sa debljim kablom koji dobijate uz inverter. Za ovaj sistem mozemo ponuditi i nosace za krovnu ili montazu za ravne povrsine koji nisu uracunati u cenu. Vise informacija o polozaju Sunca i proizvodnji elektricne energije solarnim panelima procitajte ovde.

Nazivni napon sistema: 24V
Tip i napon panela: Polikristalni panel-12V-kom 2
Ukupna snaga panela: 320W
Model i snaga invertera: BPS Pure shinewave 1000W-kom 1
Sinusni oblik struje: Čist sinusni oblik
Kontroler punjenja: Epever LS2024EU-kom 1
Tip kontrolera: PWM-12/24V auto
USB port 5V: Da-1 x 1200 mA max
Tip baterije: AGM VRLA
Kapacitet baterije: 75Ah-kom 2
Konektori: MC4-1 par
Garancija: 24 meseca na panele i 12 meseci na ostalu opremu

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Goran

    Divna saradnja, saradjivacemo jos sigurno, kvalitet i usluge na nivou. Pozdrav zaposlenima

    Goran

  2. Darko

    Odlicna ponuda po ovoj ceni

    Darko