-10%
,
BPS logo

Solarni fotonaponski komplet 2

Solarni fotonaponski off grid komplet 2 polikristalni 12V-230V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

46.455,60 RSD 51.618,00 RSD

Na lageru

Solarni fotonaponski komplet za proizvodnju elektricne energije. Komplet broj 2, sadrzi sve potrebne komponente za napajanje manjeg objekta sa minimalnim potrosacima preko vikenda. Nazivni napon ovog kompleta je 12V. Komplet sadrzi jedan Polikristalni solarni panel 160W, DC struju iz panela koja se proizvede prolazi kroz kontroler solarnog punjenja Epever LS1204AU komada 1. Akumulirana energija se smesta u bateriju proizvodjaca MHB MM100-12 kapaciteta 100Ah. Uz ovaj solarni komplet dobijate i jedan par MC4 konektora za povezivanje panela sa kontrolerom. Od potrosaca koje ovaj sistem moze da opsluzi su: LCD ili LED televizor, LED osvetljenje, laptop racunar, punjace za mobilni telefon, radio i druge potrosace male angazovane snage. Sve gore napisano vazi iskljucivo u letnjem periodu. Pre montaze potrebno je kupiti kabl od 4mm2 kojim povezujete panel sa kontrolerom i bateriju sa konetrolerom. Pokusajte da kablovi budu sto kraci jer DC struja ima vece gubitke na duzim relacijama. Inverter i baterija se povezuju sa debljim kablom koji dobijate uz inverter. Za ovaj sistem mozemo ponuditi i nosace za krovnu ili montazu za ravne povrsine koji nisu uracunati u cenu. Vise informacija o polozaju Sunca i proizvodnji elektricne energije solarnim panelima procitajte ovde.

Nazivni napon sistema:12V
Tip i napon panela:Polikristalni panel-12V-kom 1
Ukupna snaga panela:160W
Model i snaga invertera:BPS Pure shinewave 1000W-kom 1
Sinusni oblik struje:Čist sinusni oblik
Kontroler punjenja:Epever KS1024EU-kom 1
Tip kontrolera:PWM-12/24V auto
USB port 5V:Da-1 x 1200 mA max
Tip baterije:AGM VRLA
Kapacitet baterije:100Ah-kom 1
Konektori:MC4-1 par
Garancija:24 meseca na panele i 12 meseci na ostalu opremu

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni fotonaponski komplet 2”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.