,
Solarni panel 275W-24V, polikristalni SF

Solarni panel 275W-24V, polikristalni SF

( 2 recenzije korisnika )

Polikristalni fotonaponski solarni panel 275W-24V Shinefar solar

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

12.838,80 RSD

Na lageru

Polikristalni fotonaponski solarni panel 275W-24V. Polikristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 5 bus bara jednog od 10 vodećih proizvodjaca Shinefar Group Co. LTD. Proizvodjac garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajuci tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodju elektricne energije upijajuci besplatne Sunceve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem celija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvodjac u proizvodnji odredjuje da li ce napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju može se koristiti direktno preko kontrolera i baterije ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od kontrolera i ostalih komponenti samog sistema. Više podataka o ovom panelu pogledajte u tabeli niže:

Tip panela:Polikristalni
Snaga panela:275 W
Dimenzije (DxSxV):1640 x 992 x 35 mm
Napon pri opterećenju:31.4 V
Struja pri opterećenju:8.76 A
Napon bez opterećenja:38.5 V
Klasa panela:A+ klasa
Konektor:MC 4-duzina kabla 90 cm
Garancija:24 meseca

Više informacija o sertifikatima proizvođača Shinefar Group Co. LTD pogledajte ovde.

Tehnički list Polikristalnog panela SF-6P-275W

Preuzmi

Proizvođač

Shinefar solar

Shinefar solar (Shinefar Group Co. LTD), proizvođač solarnih panela je u industriji fotonaponskih panela već 15 godina tj od 2005. godine. Shinefar solar prezentuje svoje poslovanje kupcima sa idejom o integritetu i kvalitetnom uslugom, što je rezultovalo dobijanju velikog broja lojalnih kupaca širom sveta. Godišnji proizvodni kapacitet kompanije Shinefar je 600MW sa konstantnoim porastom iy godine u godinu, svaki solarni panel koji obezbeđuje Shinefar proizvodi se u potpuno automatizovanim linijama za montažu. Svaki solarni panel testiran je 4 puta, a oni neispravni biće uklonjeni sa trake još u radionici. Shinefar nudi 10-godišnju garanciju proizvoda i 25-godišnju garanciju za vrhunsku snagu za svoj solarni panel, linerano opadajući tokom godina do 80% deklarisane snage. Pored toga, sa profesionalnim tehničkim timom, Shinefar je u mogućnosti da kupcima obezbedi standardne solarne module, velike veličine solarnih modula, moduli ploča sa pola ćelije i modul sa dvostrukim staklom, kao i dizajn i instalaciju solarnih projekata i nadmetanje i finansiranje fotonaponskih projekata u zemlji i inostranstvu. . Do sada je Shinefar završio mnoštvo fotonaponskih projekata u kontinentalnoj Kini. Shinefar solarni paneli uglavnom se prodaju u Ukrajini, Južnoj Americi, Japanu, Južnoj Koreji, Evropi, Maroku i drugim profesionalnim tržištima. Prijatelji iz svih slojeva života mogu da posete Shinefar radi tehničke razmene i poslovnih pregovora. Shinefar se iskreno nada da će sarađivati sa svima vama da stvorite bolju budućnost.

Solarni panel 275W-24V, polikristalni SF
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Nikolic Famir

    Kvalitetan i pouzdan solarni panel. U uporednom testu sa mojim Tosiba panelima ovaj daje vise struje. svaka preporuka. Pozdrav

    Nikolic Famir

  2. plajos

    Slazem se sa kolegom, cena kvalitet No.1

    plajos