-15%
Promotivna ponuda ističe za:
,
BPS logo

Licnasti kabl 16mm, bakarni-CRNI

Hascelik licnasti bakarni kabl preseka 16mm2, CRNI

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

233,58 RSD 274,80 RSD

Na lageru

- +

PRIKAZANA CENA JE ZA JEDAN DUŽNI METAR. KABL PRODAJEMO I NA METAR. Licnasti bakarni kabl Turskog proizvođača Hascelik KABLO, koji proizvodi širok spektar kablova. Ovaj kabl nije UV otporan i pri upotrebi i instalaciji u solarnim sistemima, preporuka je provući ga kroz bužir. Kabl je licnastog poprečnog preseka i površine 16mm2, a licnasti provodnik od bakra. Kabal je crne boje.

Model: H07V-K
Materijal provodnika: Bakar
Spoljni izolator: PVC izolacija CRNI
Maksimalni AC napon: 1200V
Maksimalni DC napon: 1800V
Poprečni presek: 16mm2
Radna temperatura: od -40 do +70 stepeni
Težina na 100m: 19 kilograma

 

Tehnički list licnastog kabla 16mm2 Hascelik KABLO

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Licnasti kabl 16mm, bakarni-CRNI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.