,
Ulica Solar logo

Dioda za solarni panel 10A

Dioda za solarni panel 10A 1000V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

238,80 RSD

Na lageru

- +

PRIKAZANA CENA JE ZA KOMAD. Jednosmerna dioda za solarni panel. Ova dioda odgovara svim panelim Ulica solar proizvodjaca a kombinovanjem redne ili paralelne veze ugraduju se od dve pa navise u kutiju sa zadnje strane panela. Uloga diode je da ne dopusti struji da se vrati u panel i tako ga trajno osteti. Diode su jako izdrzljive i retko kada se dogodi da su neispravne.

Model: Dioda 10A 10
Maksimalni napon u piku: 1000 V
Maksimalni RMS napon: 700 V
Maksimalna prosecna struja na 50 stepeni: 10 A
Maksimalna udarna struja u piku: 400 A
Radna temperatura: od -55 do +150 stepeni
Tezina: 2.8 grama

 

Proizvođač

Ulica Solar

Jedan od vodećih proizvođača solarnih ćelija i panela, Ningbo ULICA SOLAR science and technology Co.,LTD Kompanija je osnovana avgusta 2005. godine od strane Shanshan Group koja važi za jednu od najboljih 500 preduzeća u Kini. Ningbo Ulica Solar Science & Technology Co. LTD je profesionalni proizvođač specijalizovan za proizvodnju solarnih ćelija, solarnih modula i pružanje usluga integracije solarnih sistema u Kini. Ovaj proizvođač ima predan i jedinstven tim, uključujući tehničke stručnjake, doktore nauka i viših inženjera u oblasti solarne energije. Kompanija se nalazi na odličnom logističkom mestu i povezana je sa svim većim saobraćajnicama. Fotonaponski solarni paneli ovog proizvođača su izrađeni po najvišim standardima isključivo u A klasi. Povezivanje solarnih ćelija sa 4 bus bara je već na zalasku dok je sadašnji standard 5 bus bara i više.

Ulica Solar logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Dioda za solarni panel 10A”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.