,
BPS logo

Uvodnik kablova solarnog panela CRNI

Uvodnik za kablove solarnog panela CRNI od kvalitetne ABS plastike

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

958,80 RSD

Na lageru

- +

Uvodnik kablova za solarni panel crne boje. Montaza na krov kaperske kucice ili prikolice se vrsi lepljenjem silikonom ili drugim lepilima. Nosac solarnog panela napravljen je od kvalitetne ABS plastike otporne na UV zrake. Najcesca primena ovog uvodnika kablova solarnog panela je kod montaze na krov kamperske prikolice, kombi vozila, camaca, brodova i ostalih povrsina gde je potrebno postici aerodinamicnost i lep vizuelni izgled kao i zaustaviti prodor vode unutar vozila.

Model: Uvodnik za kabl solarnog panela – crni
Materijal: ABS – UV otporan
Pakovanje: Komplet 1 komad
Radna temperatura: od -40 do +80 stepeni
Montaza: Pomocu silikona ili neabrazivnog lepka
Dimenzije: 85 x 96 x 46 mm

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Uvodnik kablova solarnog panela CRNI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.