,
BPS logo

Nosač solarnog panela Z-manji

Aluminijumski nosač solarnog panela Z-manji sa kompletom šrafova

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

946,80 RSD

Na lageru

- +

PRIKAZANA CENA SE ODNOSI NA 4 NOSACA SA SRAFOVIMA. Nosac solarnog panela sastoji se od cetiri Z nosaca, osam masinskih srafova, osam podloski i osam matica. Nosac solarnog panela napravljen je eloksiranog aluminijuma a srafovi od prohroma. Montaza solarnog panela pomocu ovog nosaca vrsi se srafovima u vec postojece rupe koje se nalaze na ramu panela. Za montazu potrebno koristiti kljuc 10

Model: Aluminijumski nosac Z – manji
Materijal: Aluminijumski nosac, prohromski srafovi, podloske i matice
Opis: Za montazu solarnih panela
Pakovanje: Komplet 4 nosaca sa pripadajucim srafovima i podloskama
Montaza: Pomocu srafova
Dimenzije: 60 x 40 x 60 mm

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela Z-manji”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.