,
BPS logo

MC4 2T konektor za solarne panele sa kablom

MC4 2T konektor za povezivanje fotonaponskih solarnih panela sa kablom – par

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

898,80 RSD

Na lageru

- +

MC4 2T konektor sluzi za povezivanje fotonaponskih solarnih panela u paralelnu vezu. Za razliku od običnog MC4 2T konektora ovi su nešto većih dimenzija i imaju kabl te se mogu savijati do određene mere. Prodaju se u paru. Uz pomoc jednog para konektora moguce je povezati dva panela paralelno. Pored ovog konektora potreban vam je i jedan par MC4 konektora kako bi ste ceo sitem povezali sa Vasim kontrolerom ili inverterom. Ovi konektori poseduju i zaštitnu silikonsku gumicu koja onemogućava prodor vode i prašine unutar konektora.

Model: MC4 2T sa kablom
Opis: Muski i zenski
Jedinica mere: Par
Nivo zastite: IP 67-zastita od prasine i zapljuskivanja vodom
Presek zice: 2.5 do 6 mm2
Max napon: TUV 1000 DC/ UL 600V DC
Max struja: 30 A
Radna temperatura: od -40 do +90 stepeni
Materijal pina: Bakar presvucen kalajem

 

Tehnički list i dimenzije MC4 2T konektora sa kablom

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“MC4 2T konektor za solarne panele sa kablom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.