,
Shinefar-solar-logo

Savitljivi solarni panel 150W-12V, monokristal

Monokristalni fotonaponski solarni panel 150W-12V, Savitljivi

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

16.318,80 RSD

Na lageru

- +

SAVITLJIVI-FLEKSIBILNI monokristalni fotonaponski solarni panel 150W-12V. Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 5 bus barova. Proizvodjac garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajuci tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodju elektricne energije upijajuci besplatne Sunceve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem celija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvodjac u proizvodnji odredjuje da li ce napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju moze se koristiti direktno preko kontrolera ili pretvarajuci ga na 230V pomocu invertera. Ovaj savitljivi solarni panel debeo je svega 3 mm i poseduje kutiju sa diodom i kablovima za povezivanje sa prednje strane sto ga cini izuzetno pogodnim za montazu. Takodje panel poseduje i osam rupica sa nitnama za dodatno ojacavanje. Solarni fotonaponski paneli takodje se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od komponenti samog sistema. Vise podataka o ovom panelu u tabeli nize

Tip panela: Monokristalni-Savitljivi
Snaga panela: 150 W
Dimenzije (DxSxV): 1220 x 670 x 3 mm
Napon pri opterećenju: 18.0 V
Struja pri opterećenju: 8.33 A
Napon bez opterećenja: 22 V
Klasa panela: A klasa
Konektor: MC 4-duzina kabla 90 cm
Garancija: 12 meseci

 

Proizvođač

Shinefar solar

Shinefar solar (Shinefar Group Co. LTD), proizvođač solarnih panela je u industriji fotonaponskih panela već 15 godina tj od 2005. godine. Shinefar solar prezentuje svoje poslovanje kupcima sa idejom o integritetu i kvalitetnom uslugom, što je rezultovalo dobijanju velikog broja lojalnih kupaca širom sveta. Godišnji proizvodni kapacitet kompanije Shinefar je 600MW sa konstantnoim porastom iy godine u godinu, svaki solarni panel koji obezbeđuje Shinefar proizvodi se u potpuno automatizovanim linijama za montažu. Svaki solarni panel testiran je 4 puta, a oni neispravni biće uklonjeni sa trake još u radionici. Shinefar nudi 10-godišnju garanciju proizvoda i 25-godišnju garanciju za vrhunsku snagu za svoj solarni panel, linerano opadajući tokom godina do 80% deklarisane snage. Pored toga, sa profesionalnim tehničkim timom, Shinefar je u mogućnosti da kupcima obezbedi standardne solarne module, velike veličine solarnih modula, moduli ploča sa pola ćelije i modul sa dvostrukim staklom, kao i dizajn i instalaciju solarnih projekata i nadmetanje i finansiranje fotonaponskih projekata u zemlji i inostranstvu. . Do sada je Shinefar završio mnoštvo fotonaponskih projekata u kontinentalnoj Kini. Shinefar solarni paneli uglavnom se prodaju u Ukrajini, Južnoj Americi, Japanu, Južnoj Koreji, Evropi, Maroku i drugim profesionalnim tržištima. Prijatelji iz svih slojeva života mogu da posete Shinefar radi tehničke razmene i poslovnih pregovora. Shinefar se iskreno nada da će sarađivati sa svima vama da stvorite bolju budućnost.

Shinefar-solar-logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Savitljivi solarni panel 150W-12V, monokristal”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.