,
BPS logo

Nosač žice uzemljenja solarnog sistema

Aluminijumski nosač uzemljenja konstrukcije solarnog sistema

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

190,80 RSD

Na lageru

- +

Nosač žice uzemljenja solarne konstrukcije. Specijalno napravljen za čvrsto držanje žice uzemljenja debljine i do 16mm2. Napravljen od anodiziranog aluminijuma sa posebnim klinom koji jednostavno i lako naleze u kanal na šini i obezbedjuje siguran hvat panela. Takodje poseduje i prohromsku pločicu koja ostvaruje čvrst spoj i siguran odvod suvišnog elektriciteta kroz kabl. Preporuka je da se na svaki red šina solarnoe konstrukcije stavi po jedan nosač žice uzemljenja. Montaza je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva imbus 6 kljuc za pravilnu montazu. Detaljna uputstva za montazu kao i spisak elemenata možete pronaći u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-G-GL-3-AU
Dimenzije (DxSxV): 40 x 20 x 10 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum i celicni sraf
Obuhvat: Ram solarnog panela od 40 mm
Tezina: 0.05 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa srafom i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač žice uzemljenja solarnog sistema”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.