,
BPS logo

Nosač solarnog panela-rotirajući gornji 10/15

Aluminijumski nosač panela-rotirajući gornji za ravan krov od 10 do 15 stepeni

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

742,80 RSD

Na lageru

- +

Rotirajuci nosac za konstrukciju solarnog panela-gornji za nagibe od 10 do 15 stepeni u odnosu na horizontalu. Specijalno napravljen rotirajuci (zglobni) i teleskopski drzac koji se montira na gornju sinu. Napravljen od anodiziranog aluminijuma cija teleskopska sipka moze da se izvlaci i pravi nagib od 10 do 15 stepeni u odnosu na donji nosac Poseduje na sebi klin koji jednostavnim umetanjem u kanal sine obezbedjje cvrstu vezu. Za zatezanje poseduje imbus sraf od pocinkovanog celika. Montaza nastavka je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva imbus 6 kljuc za pravilnu montazu. Detaljna uputstva za montazu kao i spisak elemenata mozete naci u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-AD-RL10/15
Dimenzije (DxSxV): 100 x 50 x ? mm
Materijal: Anodizirani aluminijum i celicni sraf
Ugao rotacije: Nagib u odnosu na ravan: 10 do 15 stepeni
Tezina: 0.52 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa srafom i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela-rotirajući gornji 10/15”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.