,
BPS logo

Nosač solarnog panela-rotirajući donji

Aluminijumski nosač solarnog panela-rotirajući donji za ravan krov

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

384,00 RSD

Na lageru

- +

Rotirajuci nosac za konstrukciju solarnog panela – donji. Specijalno napravljen rotirajuci (zglobni) drzac koji se montira na donju sinu. Napravljen od anodiziranog aluminijuma ciji zglob moze da se rotira 180 stepeni oko svoje ose. Poseduje na sebi klin koji jednostavnim umetanjem u kanal sine obezbedjje cvrstu vezu. Za zatezanje poseduje imbus sraf od pocinkovanog celika. Montaza nastavka je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva imbus 6 kljuc za pravilnu montazu. Detaljna uputstva za montazu kao i spisak elemenata mozete naci u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-AD-FL
Dimenzije (DxSxV): 100 x 50 x 100 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum i celicni sraf
Ugao rotacije: 180 stepeni
Tezina: 0.3 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa srafom i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela-rotirajući donji”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.