,
BPS logo

Nosač solarnog panela-L za ravan krov, veći

Aluminijumski držač šine (nosača) solarnog panela-L, veći za ravan krov

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

262,80 RSD

Na lageru

- +

Specijalno izrađen držač šine (nosača) solarnog panela. Koristi se za montažu na ravan ili delimično ravan krov. Pogodan kako za limene tako i za krovove sa tegolom, limene krovove ili perforirane krovove sa imitacijom crepa. Napravljen od anodiziranog aluminijuma debljine 8 mm sa rupama i šlicem za štelovanje šine po visini. U kompletu se nalazi L nosač, gumena podloška, šraf za drvo kao i klin sa imbus šrafom, koji lako uleže u žleb i čvrsto drži šinu. Model L profila NSBP-AU-ALH-01I je napravljen iz jednog komada i visine je 125 mm. Žlebovi sa jedne stane profila napravljeni su tako tako da se šina može kretati gore ili dole ako libela to zahteva. Montaža L profila je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva minimalan alat za pravilnu montažu. Detaljna uputstva za montažu kao i spisak elemenata možete pronaći u katalogu ispod tabele. U kompletu se dobija samo ono što je prikazano na drugoj slici.

Model: NSBP-AU-ALH-01I
Dimenzije (DxŠxV): 40 x 40 x 125 mm
Materijal: Anodizirani aluminijum
Šrafovi, podloške, matice: Bez šrafa i podloški
Težina: 0.055 kg – komad
Pakovanje: Komplet sa klinom-bez srafa
Garancija: 60 meseci 

 

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Nosač solarnog panela-L za ravan krov, veći”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.