,
BPS logo

Nosač solarnog panela-kuka model 2

( 1 recenzija korisnika )

Pocinkovani čelični držač šine (nosača) solarnog panela-model 2

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

550,80 RSD

Na lageru

- +

Specijalno izradjen drzac sine (nosaca) solarnog panela. Koristi se za montazu na krov prekriven crepom. Napravljen od pocinkovanog celicnog lima debljine 5 mm sa perforiranim rupama. U kompletu se nalaze i klin sa imbus srafom, koji lako uleze u zleb i cvrsto drzi sinu, kao i komplet srafova za zavrtanje u drvenu gredu. Model kuke NSBP-SSH-02 je napravljen iz jednog komada i ima najvecu duzinu od sva tri modela. Zleb na gornjem delu kuke je napravljen tako da se sina moze kretati gore ili dole ako libela to zahteva. Kuka sa kompletom srafova predstavlja funkcionalnu celinu i spremna je da prihvati sinu. Montaza kuke je izuzetno jednostavna i laka, i zahteva minimalan alat za pravilnu montazu. Detaljna uputstva za montazu kao i spisak elemenata mozete naci u katalogu ispod tabele.

Model: NSBP-SSH-02
Dimenzije (DxSxV): 286 x 30 x 160 mm
Materijal: Pocinkovani celicni lim
Srafovi, podloske, matice: Dolaze sa kukom
Tezina: 0.49 kg-komad
Pakovanje: Komplet sa srafovima i klinom
Garancija: 60 meseci 

 

Katalog elemenata za krovnu konstrukciju

Preuzmi

Tehničko uputstvo za montažu krovne konstrukcije

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
4.00
Broj recenzija: 1
0
1
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

 1. Ferdy

  Ovo je mnogo dobra stvar. Sve iz delova. Samo sklopis i zasrafis. Jedino kuke koje sam ja kupio ne odgovaraju mom crepu ( mala kikinda ) pa sam morao malo da secem crep ali je sve ispalo ok.

  Ferdy

  • shop_manager

   Postovani, u ponudi su tri modela kuka za različite vrste crepa.

   shop_manager