,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 5A, 12V LS0512EU

EPEVER PWM Kontroler punjenja i praznjenja solarnog sistema 5A 12V Auto

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

2.398,80 RSD

Na lageru

- +

EPEVER kontroler punjenja i pražnjenja fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne završne obrade i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterećenja 5A na ulazu i 5A na mestu gde je nacrtana sijalica odnosno potrošač. Ovaj solarni kontroler je zasnovan na PWM tehnologiji i radni napon mu je 12V. Nezavisno od napona sistema na sebi poseduje izlaz za potrošač od 5V za napajanje manjih potrošača, na primer za punjenje mobilnih telefona ili tableta. Snaga potrošača na ovom izlazu je ograničena i nalazi se u tabeli niže. Određeni parametri se sa lakoćom mogu setovati u zavisnosti od modela kontrolera, pomoću uputstva koje možete preuzeti na linku niže. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod, pogledajte ovde. Prvi jači kontroler iste serije možete pogledati ovde. Kao i kod svih kontrolera solarnog punjenja, podsećamo da se prvo priključuju baterije, zatim solarni panel i na kraju potrošač.

Model: PWM LS0512EU
Nazivni napon: 12V
Maksimalno opterećenje: 5A
Regulacija napona: Da-auto
Izlaz za potrošač 12V: Da-5000 mA max
Izlaz za potrošač 5V: Da-1200 mA max
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od dubokog pražnjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Data sheet za kontroler solarnog sistema PWM LS0512EU

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema PWM LS0512EU

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kontroler punjenja solarnog sistema 5A, 12V LS0512EU”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.