,
BPS logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 12/24V 30A PWM

PWM kontroler punjenja i praznjenja fotonaponskog solarnog sistema 30A 12/24V Auto

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

3.838,80 RSD

Nema na lageru

Kontroler punjenja i praznjenja fotonaponskog solarnog sistema vrhunskog kvaliteta 30A. Poseduje temperaturni senzor i kompenzuje napon punjenja. PWM tehnologija sa automatskim prepoznavanjem radnog napona 12 ili 24V. Poseduje LCD ekran sa svim graficikim parametrima. Nezavisno od napona sistema na sebi poseduje po dva izlaza za potrosace od 12V i 5V za napajanje manjih potrosaca. Snaga potrosaca na ovim izlazima je ogranicena i nalazi se u tabeli nize.

Model: PWM 30A 12/24V Auto
Nazivni napon: 12V – 24V Auto
Max opterecenje: 30 A
Regulacija napona: Da – Auto
Izlaz za potrosac 12V: Da – 1.5 A max
Izlaz za potrosac 5V: Da – 650 mA max
Zastita kratkog spoja: Da
Zastita od praznjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Tehničko uputstvo kontrolera punjenja 12/24V 30A

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 48 sati. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kontroler punjenja solarnog sistema 12/24V 30A PWM”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.