,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 10A, 12/24V VS1024AU LCD

( 1 recenzija korisnika )

EPEVER PWM LCD kontroler punjenja i praznjenja solarnog sistema 10A 12/24V Auto

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

4.066,80 RSD

Na lageru

EPEVER kontroler punjenja i pražnjenja fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne završne obrade i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterećenja 10A. PWM tehnologija sa automatskim prepoznavanjem radnog napona 12 ili 24V u zavisnosti od priključenih panela. Na sebi poseduje LCD displej sa svim korisnim informacijama o stanju sistema i baterija. Ovaj kontroler nezavisno od napona sistema na sebi poseduje dva izlaza za potrošače od 5V za napajanje manjih potrošača, tj punjača za mobilni telefon ili tableta. Snaga potrošača na ovim izlazima je ograničena i nalazi se u tabeli niže. Svi parametri se sa lakoćom mogu setovati u zavisnosti od tipa baterije, pomoću uputstva koje možete preuzeti na linku niže. Ovaj model kontrolera poseduje i RTS port na koji se može priključiti temperaturna sonda koja NE dolazi u paketu već se kupuje zasebno. Temperaturnu sondu pogledajte ovde. Temperaturna sonda služi radi korekcije napona punjenja u zavisnosti od spoljne temperature. Više informacija ovde.

Model:PWM VS1024AU auto
Nazivni napon:12V-24V auto
Max opterećenje:10 A
Regulacija napona:Da-auto
Izlaz za potrošač 12V:Nema
Izlaz za potrošač 5V:Da-2 x 1200 mA max
Zaštita kratkog spoja:Da
Zaštita od pražnjenja:Da
Garancija:12 meseci 

 

Data sheet za kontroler solarnog sistema PWM VS1024AU

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema PWM VS1024AU

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Jovic Aleksa

    Odlican kontroler sa LCD displejom

    Jovic Aleksa