, ,
Long logo

WP 1236W Olovna VRLA baterija 12V 9Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Long WP 1236W olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

3.358,80 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

LONG olovna VRLA AGM baterija WP 1236W. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Najcesce se koristi za APC Smart UPS 650VA uredjaje, protivpozarne sisteme, kontrole pristupa i kod drugih standby aplikacija kao rezervno napajanje. Poseduje F2 (siroku) klemu. Bez odrzavanja. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Ovaj model nije preporuka za upotrebu u ciklicnom rezimu kao primarno napajanje jer se zivotni vek znatno skracuje usled ucestalih punjenja i praznejnja.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 151 x 65 x 99 mm
Kapacitet: 9Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Avgust 2022
Konektor-klema: 6.40 mm
Garancija: 12 meseci za standby rezim

 

Tehnički list baterije LONG WP 1236W, 9Ah-12V

Preuzmi

Proizvođač

Long

Kompanija Kung Long LTD, poznatija pod skraćenicom Long, osnovana je 1990. godine, i jedini je specijalni proizvođač baterija sa olovnom kiselinom na Tajvanu. Pored naše prve fabrike na Tajvanu, imamo još dva moderna proizvodna pogona u Vijetnamu. Sa ukupnom razvijenom površinom od 252.000 m2, svaka je prošla sertifikaciju za ISO9001, TL9000, ISO14001, ISO17025 i OHSAS18001 standarde. Preciznom proizvodnjom i korišćenjem našeg sistema upravljanja kvalitetom, sve VRLA baterije distribuirane u sopstvenom brendu „LONG“ prošle su UL akreditaciju. Da bismo se nosili sa visokokvalitetnim zahtevima tržišta bezbednosti u EU, prošli smo i VdS sertifikat iz Nemačke. Naši proizvodi su favorizovani i prepoznati od vodećih svetskih preduzeća u zemlji i inostranstvu zbog svog kvaliteta, visokog odnosa troškova i performansi i pouzdanosti. Naši proizvodi se nude u širokom spektru primena: višenamenski, biciklistički velike snage, električni automobil, duboki ciklus, obnovljivi izvori energije i solarna energija. Podržavajući međunarodnu podelu rada, kontinuirano proširujemo obim naše dve proizvodne baze u Vijetnamu i smanjujemo troškove. Međutim, nikada ne zanemarujemo našu odgovornost i performanse u proizvodnji prema zaštiti životne sredine, koji su uvek bili deo našeg planiranja i razmatranja u upravljanju poslovanjem. Od 2014. godine započeli smo vođenje i primenu sistema ISO 14001 i OHSAS 18001. Ukupnim učešćem i zajedničkim naporima svih zaposlenih u našim vijetnamskim bazama, uspešno smo prošli sertifikaciju oba sistema u julu 2015. Danas su sve tri baze KLB-a, i na Tajvanu i u Vijetnamu, prošle sertifikaciju ISO9001 / ISO 14001 / OHSAS 18001 sistema.

Long logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“WP 1236W Olovna VRLA baterija 12V 9Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.