, ,
MHB Battery logo

MM 85-12 Olovna VRLA baterija 12V 85Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

MHB MM 85-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 605
Dostupnost:

Na lageru

21.598,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

MHB olovna VRLA AGM baterija MM 85-12. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu kao podrska glavnom napajanju. Najcesce se upotrebljava u UPS sistemima, u velikim sistemima za dojavu pozara i ostalim sigurnosnim sistemima. Takodje se upotrebljava u velikim UPS sistemima kao i u manjim UPS- inverterskim sistemima. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek drasticno smanjuje. Iako po dimenzijama odgovara nije za upotrebu u invalidskim kolicima. Može se montirati u bilo kom položaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono u čemu MHB baterije nemaju konkurenciju. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, pogledajte baterijski balanser ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxŠxV): 330 × 173 × 217 mm
Kapacitet: 85Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: do 8 godina
Datum proizvodnje: Februar 2022
Konektor-klema: Šraf M8
Garancija: 24 meseca za Standby i 12 meseci za solarnu upotrebu

 

Šifra proizvoda: 605 Kategorije: , ,

Tehnički list baterije MHB MM 85-12

Preuzmi

UL sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

RoHS sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

Proizvođač

MHB battery

Fujian Minhua Power Source Co.LTD sa svojim brendom MHB battery je najprodavaniji brend u našoj ponudi. Idealan odnos cene i kvaliteta već godinama izdvaja ovaj brend iznad drugih. Osnovana 1996 Fujian Minhua Power Source Co.LTD ( Bivši-Anxi Minhua Battery Co ) je postao jedan od najvećih proizvođača olovnih akumulatora u svetu, kao i najveći proizvođač akumulatorskih ploča i ploča za olovne baterije u Kini. O kvalitetu MHB baterija brine se više od 2.100 zaposlenih i 320 porodica koje prave promet od više od 250 miliona USD godišnje. Ova velika porodica se nalazi u Long Kiao industrijskoj zoni u Gradu Anxi u Fujian provinciji, koji pokriva površinu od 200.000 kvadratnih metara u vlasništvu sa ukupnom građevinskom području oko 100.000 kvadratnih metara. MHB battery uspešno i sa ponosom proizvodi akumulatore za kola, motore, motocikle, električna vozila u AGM VRLA tehnologiji suvih baterija. Borik PLUS doo je sa ponosom ovlasceni uvoznik i distrubuter MHB battery već desetu godinu za redom.

MHB Battery logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“MM 85-12 Olovna VRLA baterija 12V 85Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.