,
CSB battery logo

HR1234W Olovna VRLA baterija 12V 9Ah-High Rate

CSB HR1234W olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

2.442,00 RSD

Na lageru

CSB HR1234W olovna AGM VRLA baterija 12V 9 Ah sa sirokom F2 (6.3 mm) klemom. CSB je trenutno najbolji brend na trzistu koji ugradjuju kao prvu ugradnju brendovi poput: APC, Socomec, Riello, Inform, Eaton, Emerson i drugi. Specijalna UPS serija namenjena prevashodno za upotrebu u UPS uredjajima daje izuzetne rezultate pri velikim strujama praznejnja. Made in Vietnam. Zamena za ovu bateriju je MHB MS 9-12 baterija.

Napon:12V
Dimenzije (DxSxV):152 x 65 x 99 mm
Kapacitet:9Ah
Sastav:VRLA (SLA)
Tip:standby
Radni vek:3-5 godina
Datum proizvodnje:Septembar 2020
Konektor – Klema:Klema F2
Garancija:12 meseci 

 

Tehnički list baterije CSB HR1234W

Preuzmi

Proizvođač

CSB battery

CSB Battery je brend baterija naširoko poznatih u svetu. Najzaslužniji pojedinac za proboj CSB baterija na svetskom tržištu je APC koji je u prošlosti pa i dan danas u svoje uredjaje kao prvu ugradnju ugrađivao upravo CSB baterije. Hitachi Chemical Energy Technologi Co., Ltd., je zapravo bivša kompanija "CSB Battery Co., Ltd.", osnovana 1987. godine, zajedničkim ulaganjem i tehnološkom koalicijom između Shin-Kobe Electric Machineri Co, Ltd, člana Hitachi Group. CSB battery zvanično je postala član Hitachi Chemical Group u januaru 2015. kada joj je promenjeno ime kompanije u Novembru 2016. godine. CSB Battery je vodeći svetski proizvođač olovnih suvih baterija bez održavanja (VRLA), a njihovi proizvodi se koriste u više od 100 zemalja za telekomunikacije, UPS (neprekidno napajanje), solarne sisteme, vetroelektrane, nužno osvetljenje, sigurnost i druge dodatne primene. Jedan od glavnih faktora koji podstiču kontinuirani rast kompanije je naša svetska distributivna mreža i dosledan kvalitet naših proizvoda. Naše baterije su potpuno punjive, visoko efikasne, nepropusne i bez održavanja, sertifikovane od strane ISO i UL. Sa snažnom podrškom kompanije Hitachi Chemical Group, posvećeni smo razvoju novih proizvoda VRLA sledeće generacije i povećanju svoje svetske distributivne mreže. Sa preko dve hiljade zaposlenih, uvereni smo u pružanje boljeg i pouzdanijeg potpunog rešenja.

CSB battery logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“HR1234W Olovna VRLA baterija 12V 9Ah-High Rate”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.