,
CSB battery logo

GP12120 Olovna VRLA baterija 12V 12Ah

( 1 recenzija korisnika )

CSB GP12120 olovna AGM VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

4.162,80 RSD

Na lageru

- +

CSB GP12120 olovna AGM VRLA baterija 12V 12 Ah sa sirokom F2 (6.3 mm) klemom. Trenutno najbolji brend na trzistu koji ugradjuju kao prvu ugradnju brendovi poput: APC, Socomec, Riello, Inform, Eaton, Emerson i drugi. Specijalna UPS serija namenjena prevashodno za upotrebu u UPS uredjajima daje izuzetne rezultate pri velikim strujama praznejnja. Made in Vietnam.

EAN Barkod 8606108557648
Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 151 x 98 x 98 mm
Kapacitet: 12Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Decembar 2019
Konektor – Klema: Klema F2
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list baterije CSB GP 12120

Preuzmi

Proizvođač

CSB battery

CSB Battery je brend baterija naširoko poznatih u svetu. Najzaslužniji pojedinac za proboj CSB baterija na svetskom tržištu je APC koji je u prošlosti pa i dan danas u svoje uredjaje kao prvu ugradnju ugrađivao upravo CSB baterije. Hitachi Chemical Energy Technologi Co., Ltd., je zapravo bivša kompanija "CSB Battery Co., Ltd.", osnovana 1987. godine, zajedničkim ulaganjem i tehnološkom koalicijom između Shin-Kobe Electric Machineri Co, Ltd, člana Hitachi Group. CSB battery zvanično je postala član Hitachi Chemical Group u januaru 2015. kada joj je promenjeno ime kompanije u Novembru 2016. godine. CSB Battery je vodeći svetski proizvođač olovnih suvih baterija bez održavanja (VRLA), a njihovi proizvodi se koriste u više od 100 zemalja za telekomunikacije, UPS (neprekidno napajanje), solarne sisteme, vetroelektrane, nužno osvetljenje, sigurnost i druge dodatne primene. Jedan od glavnih faktora koji podstiču kontinuirani rast kompanije je naša svetska distributivna mreža i dosledan kvalitet naših proizvoda. Naše baterije su potpuno punjive, visoko efikasne, nepropusne i bez održavanja, sertifikovane od strane ISO i UL. Sa snažnom podrškom kompanije Hitachi Chemical Group, posvećeni smo razvoju novih proizvoda VRLA sledeće generacije i povećanju svoje svetske distributivne mreže. Sa preko dve hiljade zaposlenih, uvereni smo u pružanje boljeg i pouzdanijeg potpunog rešenja.

CSB battery logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Boban

    Postovani pohvale za sve baterije.Zadovoljstvo ke saradjivati sa vama.

    Boban