,
Vision logo

CP 12200 Olovna VRLA baterija 12V 20Ah

Vision CP12200 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

5.022,00 RSD

Nema na lageru

VISION olovna VRLA AGM baterija CP12200. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Najcesce se koristi u UPS uredjajima i u inverterima za podrsku pumpama centralnog grejanja MC 200B. Bez odrzavanja. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek smanjuje. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta. Nije za upotrebu u busterima.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 181 x 77 x 167 mm
Kapacitet: 20Ah
Sastav: VRLA ( SLA )
Tip: standby
Radni vek: 5 godina
Datum proizvodnje: Avgust 2016
Konektor – Klema: 12 mm
Garancija: 12 meseci za Standby upotrebu

 

Tehnički list baterije Vision CP12200, 12V-20Ah

Preuzmi

UL sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

VDS sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

CE sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Vision

Proizvodjač olovnih VRLA baterija Shenzhen Center Power Tech Co.,LTD. poznatiji po brendu VISION je jedan od vodećih proizvođača olovnih baterija u Kini. Sa svoje tri fabrike, kao i rigoroznim kontrolama kvaliteta može po kvalitetu da odgovori svakom zahtevu. Svojim kvalitetom ukazali su mu čast kao prvu ugradnju: APC, Socomec, Legrand, Emerson, Inform i drugi. Borik PLUS doo je jedini ovlasceni uvoznik VISION baterija u Srbiji. VISION Grupa je osnovana 1994, a sedište je u Shenzhenu. To je jedna od najvećih fabrika koja je među privima počela razvijati VRLA baterije u Kini. Nakon 16 godina razvoja, Grupacija ima dve industrijske lokacije u Shenzhenu i jednu u Vijetnamu, i zalaže se za zadržavanje visokog kvaliteta proizvoda i pružanje savršene usluge, kako bi uvek zadovoljile potrebe svojih klijenata. Vision Group ima snažnu globalnu prodajnu mrežu. Trenutno, njeni prodajni i servisni inženjeri aktivni su u više od 100 zemalja, i grupacija se trenutno pridržava načela "tehnologija je ključna i usluga je najbitnija".

Vision logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“CP 12200 Olovna VRLA baterija 12V 20Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.