, ,
Vision logo

CP 12120 Olovna VRLA baterija 12V 12Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Vision CP12120 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

3.114,00 RSD

Nema na lageru

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.

Vision olovna VRLA AGM baterija CP12120, 12V 12Ah. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Ovaj model baterije ima siroku primenu. Najcesce se koristi u UPS uredjajima, alarmnim centralama i sirenama, u sistemima kontrole pristupa, decijim auticima i drugim aplikacijama. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek smanjuje. Bez odrzavanja. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Ovu bateriju kao i sve Vision baterije odlikuje izuzetan kvalitet i trajnost. Neki od UPS brendova koji su Vision brend odabrali za prvu ugradnju su: APC, Socomec, Inform, Eaton, Delta i drugi. Idealna zamena za APC RBC baterijske modele.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 151 x 98 x 95 mm
Kapacitet: 12Ah
Sastav: VRLA ( SLA )
Tip: standby
Radni vek: 5 godina
Datum proizvodnje: Avgust 2016
Konektor – Klema: 6.30 mm
Garancija: 12 meseci za standby upotrebu

 

Tehnički list baterije Vision CP12120, 12V-12Ah

Preuzmi

UL sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

VDS sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

CE sertifikat Vision proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Vision

VISION olovne baterije

Proizvodjač olovnih VRLA baterija Shenzhen Center Power Tech Co.,LTD. poznatiji po brendu VISION je jedan od vodećih proizvođača olovnih baterija u Kini. Sa svoje tri fabrike, kao i rigoroznim kontrolama kvaliteta može po kvalitetu da odgovori svakom zahtevu. Svojim kvalitetom ukazali su mu čast kao prvu ugradnju: APC, Socomec, Legrand, Emerson, Inform i drugi. Borik PLUS doo je jedini ovlasceni uvoznik VISION baterija u Srbiji. VISION Grupa je osnovana 1994, a sedište je u Shenzhenu. To je jedna od najvećih fabrika koja je među privima počela razvijati VRLA baterije u Kini. Nakon 16 godina razvoja, Grupacija ima dve industrijske lokacije u Shenzhenu i jednu u Vijetnamu, i zalaže se za zadržavanje visokog kvaliteta proizvoda i pružanje savršene usluge, kako bi uvek zadovoljile potrebe svojih klijenata. Vision Group ima snažnu globalnu prodajnu mrežu. Trenutno, njeni prodajni i servisni inženjeri aktivni su u više od 100 zemalja, i grupacija se trenutno pridržava načela "tehnologija je ključna i usluga je najbitnija".

Vision logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“CP 12120 Olovna VRLA baterija 12V 12Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.

Obavestićemo Vas kada proizvod ponovo bude dostupan. Uneste vašu email adresu.
You need to Login for joining waitlist.