-28%
,
BPM logo

BPM Olovna AGM VRLA baterija YTX9-BS

BPM Olovna AGM VRLA baterija 12V 9AH-YTX9-BS

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

1.832,40 RSD 2.552,40 RSD

Na lageru

BPM olovna VRLA AGM baterija 12V 9Ah / 10Hr oznake YTX9-BS. Specijalna AGM VRLA serija, bez tecnog elektrolita, ne zahteva nikakvo odrzavanja niti dopunu tecnosti. Idealna je za pokretanje motora sa unutrasnjim sagorevanjem kod motocikala, kvadova, mopeda, kosilica za travu, manjih traktora i kod ostalih manjih SUS motora. Za neometan rad i maksimalni zivotni vek nije potrebno nikakvo odrzavanje. Preporuka je vadjenje iz kucista vozila ili makar skidanje jedne od klema po zavrsetku sezone. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek drasticno smanjuje. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono u cemu BPM baterije nemaju konkurenciju. Baterije su fabricki formirane i spremne za ugradnju.

Napon:12V
Dimenzije (DxSxV):150 x 86 x 106 mm
Kapacitet:9Ah
Jacina startne struje CCA:150A
Sastav:AGM VRLA ( SLA )
Tip:startna baterija
Radni vek:do 8 godina
Datum proizvodnje:April 2020
Konektor – Klema:Sraf M8
Garancija:12 meseci

 

Proizvođač

BPM

BPM - Olovne baterije, baterije za motore i mopede vrhunskog kvaliteta! Roba dostupna odmah i spremna za isporuku. Malopordaja i Veleprodaja, kao i rabati za registrovane korisnike! Borik PLUS Power Solutions.
BPM logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“BPM Olovna AGM VRLA baterija YTX9-BS”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.