,
A plastic logo

Viljuškasta utičnica-šuko sa prekidačem A+

Viljuškasta utičnica-šuko sa prekidačem, ABS bela A+

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

238,80 RSD

Na lageru

- +

Jednostruka prenosna muška priključnica bele boje bez kabla sa prekidačem. Koristi se kao produzetak za kabl od napajanja. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalno snaga svih potrosaca prikacenih na produzni kabl ne sme biti veca od 3500W. Bez provodnika. Preporuceni provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5).

Model: A+ kuplung sa prekidačem
Max struja: do 16A
Max napon u mrezi: do 250V
Max opterecenje: 3500 W
Broj utikackih mesta: 1 x šuko
Duzina kabla: Nema
Poprecni presek kabla: Nema
Zastita od preopterecenja: Nema
Prekidac: Ima
Garancija: 60 meseci

 

Potvrda o usaglašenosti proizvoda 

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnost na radu i zdravlje radnika, Životna sredina i upravljanje otpadom, Logističke usluge (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.). Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS. Postavljamo sebi sledeća pitanja i vodimo se njima: Ko, šta, kako, zašto, gde, kada i kome?, Utvrđivanje rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, to je da poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihovu sklonost.

A plastic logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Viljuškasta utičnica-šuko sa prekidačem A+”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.