,
A plastic logo

Razdelnik napajanja-lopov 1 na 3 A+

Razdelnik napajanja bez uzemljenja-lopov 1 na 3 A+

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

166,80 RSD

Na lageru

Razdelnik napajanja, poznatiji kao lopov. Ovaj model služi za napajanje do tri potrošača male snage sa tri šuko utikača bez uzemljenja ili sa jednim šuko utikačem sa uzemljenjem i dva bez. Koristi se kao produzetak za kabl od napajanja. Za struju do 10A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalno snaga svih potrosaca prikacenih na produzni kabl ne sme biti veca od 2000W. Bez provodnika.

Model:A+ lopov 1 na 3
Max struja:do 10A
Max napon u mrezi:do 250V
Max opterecenje:2000 W
Broj utikackih mesta:3 x šuko
Duzina kabla:Nema
Poprecni presek kabla:Nema
Zastita od preopterecenja:Nema
Prekidac:Nema
Garancija:24 meseca

 

Potvrda o usaglašenosti proizvoda

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnost na radu i zdravlje radnika, Životna sredina i upravljanje otpadom, Logističke usluge (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.). Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS. Postavljamo sebi sledeća pitanja i vodimo se njima: Ko, šta, kako, zašto, gde, kada i kome?, Utvrđivanje rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, to je da poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihovu sklonost.

A plastic logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Razdelnik napajanja-lopov 1 na 3 A+”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.