,
Elco logo

Produžni kabl 2m-dužine 2 metra sa 6 utičnica i prenaponskom zaštitom

Produžni kabl 2m-dužine 2 metra sa 6 utičnica, beli 16A, 250V do 3500W i prenaponskom zaštitom

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

2.062,80 RSD

Na lageru

Sestostruka prenosna priključnica bele boje sa zastitom od prenapona i prekidacem. Koristi se kao razdelnik za napajanje vise potrosaca sa šuko uticnicama. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalno snaga svih potrosaca prikacenih na produzni kabl ne sme biti veca od 3500W. Provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5) sa dužinom provodnika: 2m.

Model: Modul 20156
Max struja: do 16A
Max napon u mrezi: do 250V
Max opterecenje: 3500 W
Broj utikackih mesta: 6 x šuko
Duzina kabla: 2 metara
Poprecni presek kabla: Licnasti 3 x 1.5mm2
Zastita od preopterecenja: Da
Prekidac: Da
Garancija: 60 meseci

 

Potvrda o usaglašenosti proizvoda 

Preuzmi

Proizvođač

ELCO

Preduzeće ELCO d.o.o. u svom prodajnom i proizvodnom asortimanu ima da ponudi kvalitetne energetske komponente i sklopove. Ispred drugih proizvoda izdvajaju se utičice, prednaponske utičnice, produžni kablovi, motalice različitih dužina i drugo. Proizvodni pogon u Rumi vrši proizvodnju i livenje kućišta u beloj i crnoj boji. Segmentni produžni kablovi prave se u sivoj boji kako za montažu u rek tako i za samostojeću upotrebu. Preduzeće ELCO d.o.o. je osnovano 2003. godine u Rumi. Pre toga, od 1999. godine, postojala je zanatska radionica istog naziva i delatnosti. U početku se proizvodio samo “Standardni model“ prenosnih priključnica. Već 2004. godine počela je proizvodnja “Modularnih priključnica“ i “Priključnica sa prenaponskom zaštitom“. Funkcionalnost svih vrsta prenaponskih zaštita ispitana je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu u Laboratoriji za visoki napon. Sa proširenjem asortimana širila se prodaja. Počeo je i izvoz u Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.

Elco logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Produžni kabl 2m-dužine 2 metra sa 6 utičnica i prenaponskom zaštitom”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.