,
Elco logo

Produžni kabl IEC na šuko

Produžni kabl IEC C14 na šuko – crni 1.8 m

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

555,60 RSD

Na lageru

Prelazni kabl sa IEC C14 konektora na suko konektor. Kod UPS uredjaja na izlaznoj strani najcesce se nalaze IEC C14 uticnice sto predstavlja standard kod racunara. Kako kod nekih potrosaca koje je potrebno nakaciti na UPS napojni kabl ima suko utikac, ovaj produzni/prelazni kabl je idealan. Duzina kabla iznosi 1.8m

Model: IEC 1
Max struja: do 10A
Max napon u mrezi: do 250V
Max opterecenje: 2500 W
Broj utikackih mesta: 1 x šuko
Duzina kabla: 1.8 m
Poprecni presek kabla: 3 x 0.75 mm2
Zastita od preopterecenja: Nema
Prekidac: Nema
Garancija: 60 meseci

 

Potvrda o usaglašenosti proizvoda 

Preuzmi

Proizvođač

ELCO

Preduzeće ELCO d.o.o. u svom prodajnom i proizvodnom asortimanu ima da ponudi kvalitetne energetske komponente i sklopove. Ispred drugih proizvoda izdvajaju se utičice, prednaponske utičnice, produžni kablovi, motalice različitih dužina i drugo. Proizvodni pogon u Rumi vrši proizvodnju i livenje kućišta u beloj i crnoj boji. Segmentni produžni kablovi prave se u sivoj boji kako za montažu u rek tako i za samostojeću upotrebu. Preduzeće ELCO d.o.o. je osnovano 2003. godine u Rumi. Pre toga, od 1999. godine, postojala je zanatska radionica istog naziva i delatnosti. U početku se proizvodio samo “Standardni model“ prenosnih priključnica. Već 2004. godine počela je proizvodnja “Modularnih priključnica“ i “Priključnica sa prenaponskom zaštitom“. Funkcionalnost svih vrsta prenaponskih zaštita ispitana je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu u Laboratoriji za visoki napon. Sa proširenjem asortimana širila se prodaja. Počeo je i izvoz u Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.

Elco logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Produžni kabl IEC na šuko”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.