,
BPU logo

Napojni kabl 230V za UPS

Napojni kabl 230V Šuko na IEC C13

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

340,80 RSD

Na lageru

Napojni kabl 230V Šuko / Schuko – IEC C13 sa uzemljenjem. Poprecnog preseka 3 x 0.75 mm2 licnasti. Koristi se za napajanje kompjutera, TV, monitora, napajanja od 12V, UPS uredjaja, fiskalnih kasa, vaga i drugih uredjaja. Ovo je jedan on najcescih napojnih kablova u upotrebi.

Model: Napojni kabl 230V
Materijal: Guma – bakar
Konektori: Šuko – IEC C13
Broj zica: 3 x 0.75 mm2
Duzina kabla: 1.2 m
Garancija: 24 meseca

 

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u rekordnom roku koji u proseku iznosi samo 24 sata. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Napojni kabl 230V za UPS”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.