-15%
,
TVT logo

TVT komplet za video nadzor 5

TVT komplet br.5 za video nadzor sa 4 bullet kamere od 2Mp Premium serije

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

24.141,60 RSD 28.402,80 RSD

Na lageru

TVT komplet za video nadzor premium serije. Komplet br. 5 sadrži sve što vam je neophodno za jedan kompletan sistem video nadzora za Vaš dom ili lokal. U kompletu dobijate 4 TVT kamere TD-7421AS1-P 2MP sa 2.8mm sočivom, 1 TVT DVR TD-2104TS-HC koji podržava do 4 kamera od 2MP i 1 hard disk proizvođača Toshiba RED serije veličine 1TB. Takođe u kompletu dobijate i jedno napajanje za kamere od 12V 5A sa jednim razdelnikom napajanja 1/4, 100 metara koaksijalnog RG59+2*0,75mm2 kabla i komplet konektora za napajanje i BNC konektora za 4 kamere. Za montažu i instalaciju ovog kompleta nisu vam potrebna nikakva klešta niti instalaterski alat, već samo jedan krstasti šrafciger i sečice. Kamere iz ove ponude su otporne na zapljuskivanje vode, pa ih po želji možete montirati unutra ili spolja. Ove kamere poseduju i IC diode tako da je i snimanje u mraku takođe moguće.

Model kamere:TD-7421AS1-P-2MP-kom 4
Tip kamere:Bullet-spoljašnja
Model DVR-a:TVT TD-2104TS-HC-kom 1
Lens – socivo:2.8 mm
Hard disk:Toshiba RED-kom 1
Kapacitet HDD-a:1 Terabajt
Napajanje:12V 5A – plastično-kom 1
Koaksijalni kabl:RG59+2×0.75mm CCA-100 metara
Konektori BNCModel L 399A-kom 8
Konektori napajanja:DG01 i DG02-po 4 kom
Domet IC dioda:Maksimalno 20 m
Garancija:24 meseca

 

Proizvođač

TVT

Shenzhen TVT Digital Technology Co, Ltd (u daljem tekstu: TVT) osnovan je 2004. godine i sa sedištem u Shenzhen-u, uvršten je u bordu za mala i srednja preduzeća na berzi u Shenzhen-u u Decembru 2016. godine, sa akcijskim brojem: 002835. Kao svetski proizvod i sistem vrhunskih proizvoda dobavljač rešenja koji integriše razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge, TVT poseduje svoj nezavisni proizvodni i razvojni centar i bazu za istraživanje, koja je postavila filijale u preko 10 provincija i gradova u Kini i obezbedila najkonkurentnije proizvode i rešenja za video bezbednost u više od 120 zemalja i regija. Svrstavajući se među najranije kompanije koje ulaze u inostrano tržište industrije video nadzora u Kini, TVT je izgradio nezavisan i savršen sistem marketinških usluga. TVT ima dugu istoriju rada na tehnološkom istraživanju i razvoju i primeni, poseduje integrisane linije proizvoda, uključujući HD IP kameru, HD koaksijalnu kameru, HD NVR, HD DVR i tako dalje, pružajući sistem za skladištenje i kontrolu rešenja, što se široko primenjuje na industrije poput sigurnog grada, finansiranja transporta, nekretnina, obrazovanja, trgovačkog lanca, parka itd. Tokom godina razvoja, TVT pridaje veliki značaj istraživanju i razvoju proizvoda i tehnološkim inovacijama, i nastavlja da ulaže u istraživanje i razvoj, negujući generacije visokokvalitetnih visokih inženjera i tehničkih stručnjaka u mnogim vodećim osnovnim tehnologijama kod kuće i u inostranstvu kao što su video i audio kodek tehnologija, 3A algoritam za obradu video zapisa, video inteligentna analiza i algoritam dubokog učenja, oblak prenosa i skladištenja, velika obrada podataka, mrežna kontrola i prenos, mobilni video nadzor itd., pružajući na taj način vodeće i visokokvalitetne proizvode i rešenja. Jedan od distributera je i Borik PLUS doo.

TVT logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“TVT komplet za video nadzor 5”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.