, ,
OBO Bettermann logo

Plastična OBO kutija 90×90 mm-IP 55 Siva

( 2 recenzije korisnika )

Plastična OBO kutija model T-40, nazidna 90×90 mm-IP 55 siva

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

178,80 RSD

Na lageru

OBO Bettermann-kutija (dozna) Nemackog proizvodjaca izuzetnog kvaliteta napravljena od mekane plastike koja ne puca. Model T40 je nadzidna kutija za elektro kablove, razvodne panele ili za smestanje kablova i konektora kod kamera video nadzora. Ovaj model kutije poseduje IP 55 kao i UV zastitu i izuzetno je jednostavan za montazu.

Model:OBO T40-90 x 90 mm siva
Materijal:Halogenfree-polipropilen
IP zastita:IP 55
Samogasiva:Da do 650ºC
Max. otpornost na napon:do 690 V
Boja:Siva
Spoljne dimenzije:90 x 90 x 52 mm
Rupe za ucvrscivanje:Da
UV otporna:Da
Radna temperatura:-40ºC / +70ºC
Tezina prazne kutije:0.062 Kg

 

VDE sertifikat OBO Bettermann proizvođača za kutiju T40

Preuzmi

Potvrda o usaglašenosti razvodne kutije T40 OBO betterman

Preuzmi

Proizvođač

OBO Bettermann

OBO Bettermann – naša marka govori sama za sebe. Do 1952. nije bilo sumnje: Kada je trebalo da se upotrebi tipl, moralo je da se buši na odgovarajućem mestu. Niko to nije dovodio u pitanje. Samo jedan OBO inženjer nije time bio zadovoljan. Osmislio je metalni tipl koji je, zahvaljujući svojoj specijalnoj konstrukciji, mogao da se ukuca direktno u zid. Od tog trenutka naš pionirski duh je dobio ime: OBO – bez bušenja. Majstorima tog doba ova pogodnost je donela veliko olakšanje u radu. Od ovog otkrića prošlo je više od pola veka. Međutim, pionirski duh preduzeća OBO se zadržao: Naši inženjeri i dalje stalno rade na razvijanju novih i poboljšavanju postojećih proizvoda kako bi majstori mogli da ih montiraju lakše, a time i efikasnije. OBO je naš zaštitni znak. OBO predstavlja naše nastojanje da stalno preispitujemo i dalje razvijamo svoje proizvode. Srž našeg uspeha zasniva se na međusobnom odnosu ispunjenom poverenjem prema našim saradnicima, dobavljačima i klijentima, kao i na angažovanoj saradnji. Kao vlasnici preduzeća garantujemo tu povezanost. Ona je merilo našeg delovanja koje treba da slede svi saradnici našeg preduzeća. Za naše saradnike i klijente stremimo najvećoj mogućoj transparentnosti. U tu svrhu se svi ciljevi, procesi i podaci u okviru preduzeća kontinuirano mere, prikazuju i po mogućnosti poboljšavaju. Stalni razvoj i modernizacija naših proizvodnih pogona pritom je temelj našeg uspjeha. Stalno tražimo nove mogućnosti optimizacije naših proizvodnih procesa. Svaki OBO saradnik u proizvodnji svojim znanjem i iskustvom doprinosi daljem razvoju preduzeća. Dubina proizvodnog programa i automatizacija procesa omogućava najveću fleksibilnost i efikasnost uz jasnu segmentaciju proizvodnih postrojenja.

OBO Bettermann logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 2
2
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. mladjika

    Odlicna mekana kutija laka za montazu.Prezadovoljan sam.Cista desetka

    mladjika

  2. Nikola

    Kutije su odlicne,mekane i lake za montazu

    Nikola