,
BPC Borik Plus CCTV logo

Mikrofon za video nadzor 601A

Mikrofon za video nadzor. Model 601A

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

398,40 RSD

Na lageru

Mikrofon za upotrebu u sistemima video nadzora. Minijaturna varijanta sa konektorima za napajanje i konektorom RCA. Povezivanje sa sistemima za snimanje DVR je jednostavno i lako. Odlican kvalitet i osetljivost mikrofona koji pokriva od 5 do 80 m2. Za razliku od 601AP modela ne poseduje razdelnik napajanja pa je za kameru potrebno izvlaciti posebnu instalaciju.

Model: 601A
Materijal: Plastika i guma
Konektori: Zenski DC i zenski RCA
Pokrivenost: od 5 do 100 m2
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Dimenzije: Duzine 44 cm

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Mikrofon za video nadzor 601A”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.