,
BPC Borik Plus CCTV logo

Magnetni prekidac cevasti – fi 11mm

Magnetni prekidac cevasti MS 35 – beli

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

182,40 RSD

Na lageru

Magnetni prekidac u cevcici. Koristi se u sistemima protivprovalne zastite kao aktivator usled probijanja zone, najcesce na vratima ili prozoru nekog objekta. Zbog svog oblika pogodan je za montazu u bilo koji profil. Bele boje i gotovo neprimetan. U kompletu se dobija cevcica sa magnetom, kontaktni deo osetljiv na magnetno polje sa zicanom paricom. Kada je magnet van dometa, strujno kolo u prekidackom delu je otvoreno.

Model: Magnetni prekidac MS 35
Materijal: Bela PVC plastika. Cevasto kuciste
Radni napon: 12 V
Osetljivost: do 23 mm
Jedinica mere: Komplet
Pakovanje: 1 komplet
Duzina zica: 250 mm

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Magnetni prekidac cevasti – fi 11mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.