,
BPC Borik Plus CCTV logo

FTP kabl CAT 5E CU 305m-wall

FTP mrežni kabl CAT 5E CU 305m-drveni kotur-wall

Isporuka City Express
Dostupnost:

Uskoro na lageru

1,20 RSD

PRIKAZANA CENA JE ZA PAKOVANJE OD 305M. Ovaj FTP kabl prodajemo i na metar. Kabl je upakovan na “drum” tj. drveni kotur. Poprečni presek žice jedne parice je pun a ne licnasti i namenjen je za ugradnju u zid. Materijal žice je od čistog bakra (CU). Prikazana slika je prava slika kabla. Razlika između FTP i UTP kabla je ta što su kod FTP kabla sve 4 parice (osam žica) obmotane aluminijumskom folijom i štite parice od elektromagnetskog uticaja drugog kabla ili kablova u blizini. Razlika između CAT5 i CAT6 utp kabla je u tome što je poprečni presek provodnika nešto veći i kod CAT6 kabla postoji separator (izolator) koji odvaja parice. Za direktno krimpovanje CAT 5 wall kablova pogledajte poseban konektor na ovom linku.

Naziv:FTP CAT 5E CU
Materijal jezgra:CU-pun presek
Precnik zice:0.51 mm-AWG 24
Iyolator svih parica:Alu folija
Tip kabla:Wall-za ugradnju u zid
Broj parica:4 x 2 parice
Materijal spoljnog omotaca:PVC-plava boja
Pakovanje:Drveni kotur 305 m
Oznake na kablu:Da-metarske

 

Tehnički list za FTP CAT5E Cu kabl

Preuzmi

Certificate of compliance za UTP CAT5E kabl

Preuzmi

Fire report za UTP CAT5E i UTP CAT6 kabl

Preuzmi

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV) - Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“FTP kabl CAT 5E CU 305m-wall”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.