-43%
,
Longse logo

Kamera Longse 4 u 1 HD Sony 2MP

Kamera Longse 4 u 1 HD Dome IR 20m 2MP metal-bela

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

3.162,00 RSD 5.560,80 RSD

Na lageru

Longse kamera LIRDNCHT200FS je kamera odlicnog kvaliteta i ostrine slike sa dobro poznatim SONY cipom, kvalitetnom elektronikom i odlicnom zavrsnom obradom kucista. Longse kamere su posle Dahue i Hikvisiona treci najprodavaniji brend u Kini. Prednost ovog modela je sto podrzava sva cetiri sistema CVI/AHD/TVI/CVBS i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. OSD meni je sadrzan u samoj kameri a pomeranjem dzojstika jednostavno se prolazi kroz sve stavke menija.

Model kamere:LIRDNCHT200FS
Tip:Dome-spoljasnja
Materijal:Metal
Lens – socivo:3.6 mm
Sistem:PAL/NTSC
Podrzani sistemi:CVI/AHD/TVI/CVBS 4 IN 1
Napon i potrosnja:12V-550mA
Duzina kablova:50 cm sa dzojstikom
Ostalo:1/2.9″ SONY CMOS Sensor, 2MP 1080P/ 960H, 1920*1080
IP zastita: IP 66
Dimenzije:fi 94.5 x 76 mm
Garancija:24 meseca

 

Tehnicki list Longse LIRDNCHT200FS kamere

Preuzmi

Proizvođač

Longse

Longse Technology Co., Ltd. je osnovan 2006. godine. Spada u profesionalne IOT (Internet of Things) dobavljače i njihova jedinstvena rešenja su popularna svuda u svetu. Sa vizijom u fokusu, pružajući sigurnost, vizuelni menadžment i veliku uslugu prenosa podataka za svet. Mi podržavamo vrednosti posvećenosti, integriteta, inovacija i izvrsnosti, i nameravamo postati prvoklasni nacionalni poduhvat i preduzeće svetske klase. Longse kamere su kamere izuzetne završne obrade, visoke pouzdanosti, preciznosti i kvaliteta. Preko 150 modela različitih dome ili bulet kamera različitih rezolucija od 2 do 5 megapiksela po pristupačnoj ceni je ono sto izdvaja ovog proizvođača kamera od drugih i svrstava ovu fabriku odmah posle Dahue i Hikvisiona. Longse proizvođač kamera poseduje više sertifikata kvaliteta i kontrole koji garantuje preciznost i pouzdanost u radu.

Longse logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Kamera Longse 4 u 1 HD Sony 2MP”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.